tisdag 8 oktober 2013

Priser och kursupplägg

Pris 430/dag (7  onsdagar) eller 3000:- för hela Kursen.
Grundkursen i Vedic art startar 9 oktober och pågår sju onsdagar framåt.
Inga förkunskaper krävs


Grundkursen med sina 17 + 1 principer brukar vanligtvis göras på 3 helger då man målar koncentrerat lördag-söndag.På Galleri Fallera har vi valt att lägga grundkursen varje onsdag under sju tillfällen under hösten. Du kan börja när du vill och gå kursen i din egen takt. När du kommer fortsätter vi bara där du var sist. Kom dock ihåg att alltid anmäla att du kommer så en plats kan ställas i ordning för dig.

Inga förkunskaper krävs. Det kan snarare vara en fördel om du inte är skolad i det traditionella sättet att lära ut måleri. För dig som har tidigare erfarenhet och mycket kunskaper kommer kursen att ge nya perspektiv på ditt måleri.
När man är klar med grundkursen öppnas det upp för en rad andra fördjupande kurser. Till exempel Namn och Form; Rymdkurs, etc se länken ovan.
För att måla en eller flera veckor Vedic Art på Öland rekommenderar vi också att du har gått grundkursen. (Självklart kan du även gå grundkursen och div. fortsättningskurser även på Öland. se länken ovan)

Grundkursen kostar 430:-/ dag. Priset är standardiserat och är i princip lika var man än tar den någonstans (beroende på omkostnader för lokal etc). Efter grundkursen kan man repetera för vilken lärare som helst och betala 100:-/tillfälle.

Normalt tar det 6-7 dagar/kurstillfällen men man kan repetera varje dag/princip så mycket man vill och då betalar man bara 100:-. Du kan anpassa kursen efter dina förutsättningar, möjligheter och intresse. Det är möjligt att  ta den i din egen takt.
Det är även ett roligt sätt att resa och träffa nya människor eftersom det finns Vedic Art lärare i många olika städer både i sverige och utomlands.

För mer information om kurs och materiallista maila till: vedic.artcourses@gmail.com

Du är hjärtligt välkommen